Turism extern Turism intern
Turism Intern și Extern
Turism Balnear și Wellness
Bilete de avion
Bilete de autobuz
Închirieri auto
Galerie foto
Lacul Ursu - ÎN DIRECT!
Curs valutar BNR pentru data de 30-06-2022

newsletter
Numele si prenumele :
Email
Sovata, str. Bradului 2/A
Tel/Fax: 00 40 265 577421
Mobil: 00 40 735 554866
office@sovatatravel.ro
outgoingyahoo
incomingyahoo
www.cazare-praid.com
Medve-tó
Lacul UrsuWellness si turism balnear « Înapoi «
Danubius Health Spa Resort Sovata****
 
Pentru mai multe detalii sau rezervari contactati-ne aici.
Tara : România
Locatia : Sovata
Pachet : Tratament
Pret : 5300 RON/pers/demipensiune/21 nopțiAmplasarea Hotelului: Danubius Health Spa Resort Sovata**** amplasat la o distanță de 150 m de Lacul Ursu, are o vedere frumoasă către dealuri și lacuri.

Camere: Hotelul de 6 etaje își așteaptă turiștii cu 168 de camere dotate cu balcon, baie, telefon, televizor color cu programe prin satelit, minibar. În cadrul hotelului găsiți și camere cu aer condiționat, camere pentru nefumători, camere antialergice și camere speciale pentru cei cu handicap locomotor.

Wellness și fitness:  Jacuzzi, Piscină, Băi cu aburi, Saună, Solarium, Sală Danubius Premier Fitness: bande de alergat, aparate cardio și de forță, consult fitness, program de antrenament personalizat, Masaje de relaxare, Băi în vană, Coafură, Cosmetică

Baza de tratament: Baza de tratament din incinta hotelului complet renovată și bine dotată cu cele mai moderne aparate își așteaptă oaspeții cu personal specializat. După consultul medical se pot face diferite tratamente balneare.

Dotările bazei de tratament: piscină interioară cu apă sărată, jacuzzi (100 m2), piscină, baie cu aburi, saună, solarium

Cure balneare:  balneo și hidroterapie, ginecologie, mecano și kinetoterapie, electroterapie, fototerapie, împachetări cu nămol, inhalații, dermatologie

Restaurant:  Restaurantul hotelului oferă o gamă largă și variată de meniuri cu specialități transilvănene și internaționale, precum și muzică live. În incinta hotelului mai gasiți o terasă de vară, drink bar și cafe bar.

Alte servicii:  Internet, Seif, Păstrare valori, Spălătorie, Magazin souvenir, Parcare

Danubius Supersaver - 2013:

Valabil:
01.04.2013 - 30.06.2013 și 01.09.2013 - 25.12.2013:

5300RON/ 21 nopți/ demipensiune/ personă

01.07.2013 - 31.08.2013:
6400 RON/ 
21 nopți/ demipensiune/ personă

Prețul include:
21 nopți cazare cu demipensiune, folosirea centrului wellness modernizat al hotelului, vara intrare la Lacul Ursu, saună, halate de baie, taxă de stațiune, TVA.
Tratamentul include: consultație la începutul și la sfârșitul curei de către un medic specialist, zilnic se vor face minim 3 proceduri prescrise de medic (în timpul verii băi în incinta ștrandului Lacul Ursu, băi în cadă cu apă sărată, împachetări cu nămol, electroterapie, masaj de recuperare, fototerapie, etc.)

Masă principală (3 feluri, fără băuturi): de la 50 RON/ pers./ zi
Supliment vedere spre lac: 35 RON/ pers./ zi


« Înapoi «
Sovata travel
Sovata travel
Sovata travel
Sovata travel
Sovata travel
Sovata travel
Sovata travel
Sovata travel
Sovata travel
created by: lokopiWEB